Betrokken

Duurzame wereld

Pyanta Kinderkleding geeft om een gezonde wereld.

Daarom werken wij met biologische stoffen en garens. Tijdens de katoenteelt en het verwerkingsproces worden er geen schadelijke middelen gebruikt, het katoen blijft dus onbespoten. De fabriek heeft een waterzuivering, waardoor er geen vervuild water weggespoeld word. Een eerlijke en schone productie dus. Afval bestaat niet bij Pyanta! Alle resten stof die wij over houden, tijdens het productieproces van de kleding, worden verzameld en krijgen een nieuw leven als Trashure™, dé knuffel van je kind die uitnodigt tot fantasievol kinderspel.

Een duurzame wereld met Pyanta’s kinderkleding!

Eerlijke wereld

Pyanta Kinderkleding geeft om haar medemens.

Ieder mens is waardevol, daarom behandelen wij hen ook zo. De makers van onze stoffen werken onder goede arbeidsomstandigheden, ontvangen een eerlijk loon en er is geen kinderarbeid. Dit volgens de GOTS richtlijnen; het keurmerk dat onze stoffen en garens dragen. In ons atelier werken, onder begeleiding van een zeer ervaren coupeuse, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij staan altijd open voor een werkervaringsplek en werken hierbij nauw samen met de gemeente Ede.

Ieder mens verdient een eerlijke kans.

Verantwoorde toekomst

Pyanta Kinderkleding geeft om jouw toekomst.

Met jouw aankoop maak je het verschil voor deze wereld. Pyanta ontwerpt haar kleding zo, dat ze met jouw kind meegroeit, dat betekent dus dat er minder kleding nodig is en we deze aarde minder belasten. En wist je dat een kledingstuk dicht bij huis geboren kan worden? Alle materialen die Pyanta verwerkt komen uit Europa. Materialen met een korte reis en minimale uitstoot van CO2! Wij maken het verschil in het ontwerp en de productie.

Jij maakt het verschil door je aankoop.