Jong geleerd..

Met dank aan mijn moeder die mijn dierbaar speelgoed goed bewaarde en voorkwam dat mijn vader het opruimde. Zelf wist ik helmaal niet meer van het bestaan. Totdat ik een jaar geleden mijn dozen met ‘spullen van vroeger’ bij mijn ouders ophaalde en uitpakte. Enthousiasme en blijdschap kwam naar boven. Dit was mijn eerste naaimachine! En pas toen ik 22 werd kreeg ik van mijn man een ‘echte grote’ naaimachine, in de tussentijd naaide ik op de machine van mijn moeder.

 class=

Je herkent het vast wel, je dochter/zoon doet je alles na. Eten koken, aan je fiets sleutelen, auto rijden, haren wassen enz. Zo ook mijn dochter van bijna 2. Ze vind het heerlijk om op schoot achter de naaimachine te zitten. Gister morgen haalde ik dit oude machientje van zolder. Prachtig vond ze het! Tijdens haar spel had ze hele verhalen: ‘naaichine ik, papa broek make, koop (knoop) naaie’. En ook ‘s middags was ze erg creatief, met lapjes stof stond ze aan tafel te naaien. Voor haar 3 neefs waar ze op maandag mee speelt heeft ze kleding gemaakt. En natuurlijk ook voor oma. Heerlijk, wat een creativiteit en onbevangenheid. En prachtig om te zien dat een kind ook met speelgoed (of gewoon spullen) van 20 jaar oud blij is.

Op de foto’s krijg je een voorproefje van ons nieuwste project. Een Jeans Look broek voor de grote jongens met veel leuke details 😉

We wensen je een speels weekend!
Gerline

4 thoughts on “Jong geleerd..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *