Kleding op maat


Met veel plezier hebben we in de afgelopen weken een aantal kledingstukken op maat gemaakt. Want ja… niet alle kinderen zijn gelijk, sterker nog, ieder kind is uniek. Zitten de broekjes al snel te strak? Zijn de truien eigenlijk te lang? Wij vinden het leuk om voor jouw kindje kleding op maat te maken.

Vorige week maakte we Jeroen en Maria blij, zij wilden voor hun zoon het oker gele corduroy broek. Het broekje diende een speciaal doel. Het was namelijk het verjaardagscadeau voor Gerjans eerste verjaardag! Van zijn papa en mama kreeg ik de volgende vraag: ‘Onze zoon heeft al zo veel speelgoed, dus dat vinden we niet leuk om te geven. Nu zagen we dat je bezig bent met een oker gele ribbroek. Komt deze ook in Gerjans maat? We zouden het erg leuk vinden om hem deze broek voor zijn verjaardag te geven’. Wat een leuk idee! Kleding heb je tenslotte altijd nodig en je hebt meteen een mooie verjaardagsbroek :). Voor Gerjan maakten we een kleine aanpassing in het patroon. Met heel veel plezier maken wij de feestvreugde van zijn eerste verjaardag nog groter. Maria vertelde ons later dat het broekje als gegoten zit!

Tijdens het Kiind festival ontmoeten wij Ilona. Zij was weg van het Jeans Look broekje, maar ze was een beetje bang dat haar zoon er niet lang in zou passen. Daarom maakten we speciaal voor hen het broekje op zijn maat. Minie besprak de wensen en nam de maten op. Later stuurde Ilona ons nog een extra maat door. Met alle informatie ging coupeuse Minie aan de slag. Gisteren is het pakketje op de post gegaan en vanaf vandaag kunnen zij genieten van het meegroeiende broekje.

Ook speciale wensen? Bel of mail ons dan bespreken we de mogelijkheden. We maken graag iets voor je op maat!
(We bestellen onze stoffen in een kleine oplage, een kledingstuk uit de webshop op maat maken is alleen mogelijk als we de stof nog op voorraad hebben).

Een creatieve groet,

Gerline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *