Collectie

Pyanta ontwerpt duurzame hippe kinderkleding. Wij geloven in een comfortabel en tijdloze kinderkledinglijn die lang mee gaat. Daarom bestaat de collectie grotendeels uit kleding die jouw kind meerdere seizoenen of zelfs all-season kan dragen.

Jongens kleding

Leuke en unieke jongenskleding is maar weinig te vinden, horen we vaak, daar brengt Pyanta Kinderkleding verandering in. Wij werken met een kleurrijke collectie. Uiteenlopend van vrolijke prints tot rustige, stoere jongenskleding met mooie details. Het vrolijke design combineren met de stoere looks? Jij kiest welke stijl het beste bij jouw zoontje past. Zo is er voor elk wat wils in onze verantwoorde kinderkledinglijn.

Jongens collectie

Meisjes kleding

Een veelzijdige en kleurrijke collectie spreekt ieder meisje aan. Pyanta Kinderkleding biedt vrolijke meisjeskleding in speelse en praktische modellen. Van printjes die je dochter uitnodigen om in haar fantasiewereld te stappen en avonturen te beleven, tot rustige kleding met mooie details. Ieder meisje kiest haar eigen stijl. Het voordeel van meisjeskleding: je kunt eindeloos combineren en kleding daardoor meerdere seizoenen dragen. ’s Zomers een rokje met een shirt, ’s Winters draag je er een legging en een vestje bij.

Meisjes collectie

Trashure™

Het vrolijke vriendje van jouw kind, om heerlijk mee te knuffelen en te spelen. Dankzij de Trashure™, waardoor alle stofresten nieuw leven in wordt geblazen, produceert Pyanta afval vrij.

Trashure™

Maattabel

Pyanta’s kinderkleding groeit met jouw kind mee, waardoor je minder kleding nodig hebt. Wij hebben de standaard kledingmaten omgezet in een eigen maten systeem bestaande uit XS, S, M, L. Bepaal in onze maattabel de maat van jouw kind.

Leeftijd 0-4 maanden 4-12 maanden 1-2 jaar 3-4 jaar
Lengte 50-62 cm 68-80 cm 86-92 cm 98-104 cm
Maat XS S M L