Terugblik op 2016

Lieve Lezer,

Fijn dat je even de tijd neemt om met ons terug te kijken op het afgelopen jaar! December 2015, rond deze tijd, had Gerline de eerste stoffen collectie besteld en lag het eerste ontwerp op de tekentafel.

We kijken terug op een bijzonder jaar waarin we:
….. een mooie duurzame collectie neergezet hebben
….. het meegroei systeem ontwikkeld hebben
….. deze webshop gebouwd hebben
….. ontzettend veel mooie en inspirerende mensen hebben leren kennen
….. veel geleerd hebben
….. op 3 duurzame beurzen stonden
….. de Trashure hebben ontworpen, zodat we geen kostbare materialen weg hoeven te gooien
….. onze stagiaire Corrinda leerden kennen
….. veel zegeningen ontvingen

We willen jou bedanken!

Bedankt voor..
.. al je aanmoedigingen en support
.. je aankopen, want we kunnen dit werk alleen doen met jouw steun.
.. het kiezen voor een duurzame levensstijl. Samen bouwen we aan een mooie toekomst voor onze kinderen!
.. het mee werken aan de fotoshoot

In het afgelopen jaar heb ik, samen met Minie en Corrinda, vele uren in ons naaiatelier doorgebracht om onze collectie neer te zetten. We zijn trots op het mooie resultaat en dankbaar voor alle creativiteit en inspiratie waarmee we ons werk doen. De middagen dat ik niet achter de naaimachine zat, was ik bezig achter de PC. Teksten schrijven voor onze website, stoffen inkopen, contacten leggen, beurzen voorbereiden, trainingen volgen, foto shoots, Facebook, Instagram en nog veel meer. Veel liefde, tijd en energie heb ik het afgelopen jaar in Pyanta gestoken, omdat ik mijn droom wil realiseren en samen met jou werk aan een duurzame wereld voor onze kinderen.

Aan het einde van dit jaar ben ik moe en hard aan vakantie toe. Ik ga genieten van het resultaat van afgelopen jaar, veel de natuur in met mijn dochter Agathe op mijn rug, mijn huis verder minimaliseren, bakken met biologische ingrediënten, mij bezinnen over hoe ik mijn leven vorm geef en nog een weekje weg met mijn gezin. Half januari stap ik weer in en ga ik samen met mijn team vol nieuwe energie verder met het realiseren van onze droom. Is Pyanta dan gesloten? Nee maak je geen zorgen! Je kunt gewoon je bestelling plaatsen en dan sturen we jouw kleding pakketje naar je toe. Maar wat de andere zaken betreft houden we even vakantie 😉

Nu wil ik nog twee mensen in het bijzonder bedanken:
Lieve Gerard, dank je wel voor al je steun en liefde voor mij als jonge ondernemer. Dank je wel voor je tijd en energie om samen te sparren en trainingen te volgen. Dank je wel voor het mee denken over design en ontwerpen. Dank je wel voor de taken die je mij uit handen neemt, zoals de belastingaangiften. Dank je wel voor de papa-dagen die je zo gezellig maakt met Agathe, terwijl ik op een beurs sta. Dank je wel voor wie je bent, ik ben blij met jou!

Lieve Agathe, sorry als mama soms even humeurig is als je ‘s middags niet wilt slapen of veel te snel weer wakker wordt, want dan heeft mama precies haar werk ingepland. Dank je wel dat jij mama’s paspopje wilt zijn. Dank je wel dat je proefmodel speelt zodat mama het meegroei systeem kan ontwikkelen. Dank je wel dat jij, zomaar uit het niets, mama zachtjes komt aaien en zegt ‘mama lief’. Dank je wel voor alle mooie en inspirerende momenten samen. Dank je wel voor wie je bent!

Mede namens Corrinda en Minie wens ik jou:

Een creatieve en feestelijke groet,
Gerline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *