Tijd om ons te ontmoeten!

Hoe lang ken jij Pyanta Kinderkleding al?

Op 27-11-2015 reed ik ‘s ochtens richting Arnhem, op weg naar de KVK om mij in te schrijven in het handelsregister. Voor die tijd broeide het idee voor Pyanta Kinderkleding al een aantal maanden. De oprichting van Pyanta Kinderkleding is voor mij een prachtige manier om mijn steentje bij te dragen aan een gezonde wereld, om creatief bezig te zijn en om thuis te zijn voor mijn dochter. Nu, ruim 9 maanden later, ervaar ik dagelijks wat het eigenlijk is om ondernemer en fulltime mama te zijn (op 1 dag na). Het is hard werken, maar het is ook geweldig mooi, wat geniet ik van mijn dochter en mijn werk!
In december begon ik met het naaien van de eerste kledingstukken en sinds half juni is onze website online. Op steeds meer plekken worden we ontdekt en laten we ook ons digitale gezicht zien. Ook kun je ons volgen via Facebook en Instagram.
Minie en ik zijn de afgelopen maanden druk geweest met het ontwerpen en maken van nieuwe meegroei kleding. Want onze eerste beurs staat voor de deur, wel spannend hor ;). Kom jij met ons kennis maken en onze nieuwe collectie bewonderen? Een deel onze nieuwste kledingstukken vind je nu al in onze webshop.

Ontmoet ons

Op 17 september heb je de kans om ons en onze hele nieuwe collectie live te ontmoeten op het Kiind Festival in Amersfoort! Het Kiind festival is een feest voor bewuste ouders en opvoeders (die ook hutten bouwen als opvoeden zien) en voor hun kinderen. Er is van alles te doen, workshops voor klein en groot, lezingen, allemensenmuziek, biologische eten en drinken. En natuurlijk de groene markt waar je ons aantreft. Kom grenzeloos genieten, want grenzen zijn ook maar bedacht!

Wij zien uit naar een gezellige en grenzeloze (thema van de dag) dag waarop we jou ontmoeten en veel nieuwe mensen leren kennen! En een dag vol enthousiasme over onze eerlijke en innovatieve kleding. Want eerlijk draagt het langst.
Tot 17 september tussen 11 en 18 uur (Daam Fockemalaan 22, Amersfoort)!

Kun je op 17 september niet maar wil je ons wel graag ontmoeten?
Op 1 oktober 2016 vind je ons op de GroeneGezinsBeurs in Steenwijk.
Op 5 november 2016 vind je ons op de OudersNatuurlijk Beurs in Doorwerth.

Een creatieve groet,
Gerline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *