Verwacht

Zojuist ontving ik een verzendbericht. Wat word ik er toch blij van als er een pakketje onderweg is! Het voelt voor mij als een verrassing, als jarig zijn. Ik geniet er van om een pakketje uit te pakken. Misschien is dat nog een stukje kind in mij 🙂

Maar wat is er dan onderweg? In de afgelopen tijd hebben we veel kledingstukken gemaakt van gebreide stoffen, omdat we deze erg mooi vinden. Nu is er een nieuwe bestelling onderweg. Ook dit keer stof van 100% biologisch katoen uit Turkije. En zoals je van ons gewent bent draagt deze stof het GOTS keurmerk. Zo kunnen we weer heerlijk het atelier in duiken om jouw kind blij te maken met eerlijke en verantwoorde kledingstukken.

Een indruk van de nieuwe (veelal) gewatteerde stoffen die op reis zijn naar Ede. Pas als we de stof in handen hebben en er kennis mee hebben gemaakt gaan we kledingstukken ontwerpen. Het kan dus nog alle kanten op, truitjes, broekjes, jurkjes… En daarom nodigen we jou uit om met ons mee te denken! We vinden het ontzettend leuk om van jou te horen wat jij graag in onze webshop zou zien! Dat mag een volledig kledingstuk zijn maar ook details voor een sluiting/zak/kraag enz. zijn welkom!

Een creatief herfstweekend gewenst,
Gerline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *